Tullamore DEW Distillery


Set in an original 19th Century bonded warehouse, Tullamore Dew embarked on the refurbishment and upgrade to the site to create a new Visitor Centre.

€3m
Co. Offaly

Lawler Consulting carried out the design of building services and were delighted to be involved in such a project. The main design elements incorporated by us were done so in keeping with the original look of the building. The theatrical reproduction of the distillery process meant that an environment had to be recreated through lighting and heating effects. An audiovisual installation was installed to assist in the storytelling experience in the Visitor Centre.

Within the rest of the building, an energy efficient LED upgrade was completed to keep running costs down, and a full commercial kitchen was embedded in the basement. Challenges as regards services, logistics and circulation were all overcome throughout the course of this project.

Request a call back

Speak to an
expert